VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Innerlijke schoonheid

Annemarie van Heezick

profiel foto Annemarie
Annemarie van Heezick Totaal Kosmetiek is van mening dat harmonie hierbij de sleutel tot succes is. Dit betekent dat wij niet alleen het uiterlijk belangrijk vinden, maar ook het innerlijk van de mens. Als beiden in harmonie zijn, spreken we van échte schoonheid. Uitgangspunt is dan ook: ‘De huid is de spiegel van je ziel’. In de behandelingen wordt daarom aandacht besteed aan al uw zintuigen om tot een perfect resultaat te komen. Door voelen, ruiken, horen, proeven en zien komen gedurende de behandeling zowel uw lichaam als uw ziel tot rust.

Harmonie in je leven is dan essentieel. Innerlijk en uiterlijk. Dat vraagt om een goede balans in zowel huid- als lichaamsverzorging, oftewel een goede totaal kosmetiek. Als je lekker in je vel zit kun je de hele wereld aan. Steeds meer mensen ontdekken de weldaad van verzorging van lichaam en geest. Het is voor de hedendaagse mens niet altijd gemakkelijk om alle uitdagingen aan te gaan. We willen succesvol zijn in alles wat we doen, én er daarnaast ook nog goed uitzien.

Kwaliteit

Annemarie van Heezick investeert continue in nieuwe methoden op het gebied van huidverbetering. Met aandacht, geduld en adequaat advies, behaald zij zichtbaar blijvende resultaten in huidverbetering. Zie voor de verschillende behandelmethodes de behandelprogramma’s.

Innovatie                                                                                                                                                                         Logo Cidesco

Annemarie van Heezick Totaalkosmetiek loopt altijd vooraan op het gebied van nieuwe ontwikkelingen, anti-aging technieken en de nieuwste technologie op het gebied van ontharen, couperose, huidverjonging en acne.

Ontzorgen

Annemarie van Heezick en haar team geven altijd een goed professioneel advies, duidelijk en discreet. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, voor elke beurs is er een passende behandeling.

 

Mindfulness

Leven met aandacht!

Minder piekeren, meer genieten, loslaten, accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, niet voortdurend streven naar meer en beter, zelf je eigen stress verminderen, meer genieten van het nu in plaats van het altijd maar bezig zijn met to do lijstjes. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat Mindfulness met jouw leven kan doen. Eigenlijk proberen we ons leven voortdurend te sturen. Vaak wil je hebben wat je net niet hebt en wil je niet hebben wat je nou net wel hebt. Wij zijn druk in de weer, wij zijn altijd maar aan het doen. We zijn met het ene nog niet klaar of we beginnen al weer met het andere. Maar ook al zijn we bezig, we zijn vaak niet aanwezig bij wat we doen; we zijn vervuld van toekomstplannen of van herinneringen aan wat achter ons ligt, het verleden. Daardoor blokkeren we onszelf. Mindfulness leert je met aandacht in het huidige moment zijn, zonder oordeel. Door je aandacht te trainen, leer je observeren wat er in je omgaat; je gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Je kijkt van moment tot moment.

 

WAT IS ANTI-AGING GENEESKUNDE?

INTRODUCTIE

Oud worden, maar ons toch blijvend jong en gezond voelen: wie wil dat niet?

We willen oud worden, maar niet ouder. We willen vitaal blijven, een strak figuur houden, een aantrekkelijk uiterlijk,

een goed geheugen en bovenal een optimale gezondheid. Kortom, wanneer iemand ouder wordt, verwacht hij of zij een bepaalde kwaliteit van het leven.

Is dat niet te veel gevraagd? Is het mogelijk verouderingsprocessen te voorkomen?

De mythe van de eeuwige jeugd is niet nieuw. Faust gaf zijn ziel aan de duivel om altijd jong te blijven.  In 1993 is in Chicago the American Academy of Anti-Aging Medicine opgericht. Voorzitters van deze zogeheten A4M zijn dr. Ronald Klatzen en dr. Robert Goldman. Duizenden artsen bezoeken tegenwoordig hun congressen in de Verenigde Staten, en de organisatie telt meer dan twaalfduizend artsen en wetenschappers. Ook in Europa worden veel congressen gehouden over Anti-Aging. Het Anti-Aging wereldcongres in Monaco is ook een groot succes. De International Hormone Society (IHS) geeft uitstekende en tegelijk kritische informatie over de laatste ontwikkelingen in de hormoonsuppletie.

DOELEN VAN ANTI-AGING

GENEESKUNDE

Anti-Aging geneeskunde kan voor u bijdragen aan:

  • een betere immuniteit;
  • een goed geheugen;
  • een beter figuur met minder vet en meer spieren;
  • een bevredigende seksualiteit;
  • een goede slaap;
  • een vertraging van de celverouderingsprocessen.

Comments are closed.