VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Trind

 

Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel.

Het wereldwijd opererende cosmeticabedrijf Trind Cosmetics is sinds 1988 actief in Europa. Sinds 1992 is Trind ook actief in de Verenigde Staten, waar de Trind producten worden verkocht bij de bekende Bliss salons en warenhuizen als Dillards, Saks on 5th Avenue, Lazarus en Hechts. In Europa is Trind marktleider op het gebied van hand- en nagelverzorging. Dit is onder andere te danken aan het feit dat Trind zich duidelijk onderscheidt door innovatie en het bieden van oplossingen voor hand- en nagelproblemen. De basis voor het succes is het Trind Perfect System, een set van slechts 6 producten voor een perfecte manicure. De Perfect System Set van Trind levert in twee weken tijd perfect resultaat voor gezonde en mooie nagels, nagelriemen en handen.

Trind directeur Patrick van Gent: “Ik ben trots op onze producten omdat Trind voor veel vrouwen (en inmiddels ook mannen) een oplossing voor hun nagelproblemen betekent. Door gebruik te maken van de kennis die we hebben over de samenstelling en de groei van de nagel, zijn we in staat producten te ontwikkelen die aansluiten bij de natuurlijke samenstelling van de nagel. We hebben waar ook ter wereld succes en krijgen fantastische reacties van onze klanten. We geven daarmee veel mensen wat extra zelfvertrouwen en een goed gevoel!”

Trind Cosmetics verkoopt het gehele product assortiment in Amerika, Australië, België, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Joegoslavië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, IJsland, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Comments are closed.