VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Nieuw De ResurfX laser/Annemarie van Heezick/mediskincare

Nieuw bij MediSkinCare De ResurFX Laser

De ResurFX laser is de meest innovatieve laser voor huidverbetering die op dit moment verkrijgbaar is. De unieke combinatie van de Erbium:Glass laser met de CoolScan scanner zorgt voor een bijzondere verbetering op diverse aandoeningen zoals striae, rimpels en acne littekens.

Hoe werkt deze laser?

De laser maakt in een fractie van een seconde een honderd aantal minuscule gaatjes in de huid, tot wel 1mm diep. Door deze gaatjes te maken, wordt het collageen aanmaak gestimuleerd in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt, bijvoorbeeld bij striae, de huidstructuur verbeterd, komt de originele kleur van de huid terug en verstrakt de huid. Al deze factoren geven een mooi resultaat.

Deze laser heeft geen lange downtime, omdat de laser samen met de gekoelde scanner wordt ingezet. Ook hoeft de laser in de meeste gevallen 1 pass (1 keer over de huid heen) wat de behandeling aangenaam maakt voor de patiënt.

De ResurFX laser is de enige laser ter wereld in zijn soort en is ontwikkeld door Lumenis, de uitvinders van onder meer de IPL technologie.

De indicaties voor de laser zijn:

Striae

Rimpels

Acne Littekens

Facelift Fractioneel

Verkleuringen

“Barcode” op bovenlip

 

Have your say