VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

MCeutic Thalgo / Enkhuizen

model mceutic

 

http://www.thalgo.com

Rénovation Radicale

Esthetische ‘behandeling’van 3 sessies die tot een echte doeltreffendheid kan leiden.

 

Rénovation Radicale start met een huiddiagnose om de aard van de huid precies te analyseren en zo een geschikte esthetische en corrigerende ‘behandeling’ te bepalen.

Voor een ‘behandeling’ op maat, op de grens van de perfectie, volgen 3 sessies elkaar om de ideale huidkwaliteit te herstellen.

  1.  Vernieuwende peeling – Sleutelfase voor de vernieuwing en de regeneratie van de huid. Laboratoire THALGO combineert 3 belangrijke zuren met oplopende concentraties van (8% tot 22,5%) en voorgeschreven met een optimaal pH (tussen 2.8 en 2.4), beschikbaar in 3 sterktes, naargelang de intensiteit van de vastgestelde problematiek.
  2. Bioregenererende infusie – Deze meervoudig revitaliserende ‘perfusie’met 5% actieve zuurstog en 10.2% zuivere mésolift Marin, brengt het metabolisme van de huidcellen weer op gang en behoudt de jeugdigheid van de huid.
  3. Persoonlijke corrigerende interventie – Via het aanbrengen van de hoogwaardige hybrideproducten : twee verzorgingsmaskers met de concentratie van een serum, om het huidoppervlak te vernieuwen en te normaliseren.

 

Esthetische ‘behandeling’aanbevolen als kuur van 4 tot 6 verzorgingen bij ernstigere problemen, waarbij de volledige verzorgingen (55 min) een korte verzorgingen (30 min) worden afgewisseld voor een progressieve ‘behandeling’ die de huid respecteert.

 

Have your say