VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Lypossage Massage


Wilt u er jonger uitzien of heeft u een huidprobleem Annemarie van Heezick totaalkosmetiek dé specialist in huidverjonging en anti-aging. U wordt behandeld met de nieuwste apparatuur. En begeleid door gediplomeerde en deskundige schoonheidsspecialisten.

Wat is lypossage
De Amerikaan Charles Wiltsie, een intenationaal bekende therapeut en trainer, heeft een manuele massagetechniek ontwikkeld die door middel van intensieve handgrepen een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingsproces heeft.

 Waarom lypossage?

Afvallen door middel van dieten helpt vaak niet meer omdat het vocht en de afvalstoffen in de vetophoping verankerd zit en bijna niet te verwijderen is. Door middel van deze nieuwe massage kan het teveel aan vocht en vastzittend vet in het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier wel verwijderd worden. De huid wordt weer strak en glad en cellulitis verdwijnt.

 

Het verschil tussen apparaten en manuele therapie
Bij manuele therapie wordt de massage direct op het weefsel uitgevoerd. Daardoor ‘ voelt’ de therapeut direct het probleemgebied. Apparatuur kan dat niet.

Veilig
Lypossage is de veiligste massage techniek voor het lichaam, zelfs voor en na een liposuctie (uitaard in overleg met de arts)

Behandelschema

Een kuur bestaat meestal uit 10 behandelingen van 30 minuten met een frequentie van 2x per week. Diverse aanvullende behandelingen kunnen het effect nog intensifiëren.

 Wat u zelf thuis kunt doen

Eet en leef gezond met voedingssupplementen en minimaal 2 a 2 1/2 liter water. Fietsen, wandelen en andere sportactiviteiten. Het gebruik van afslank- en verstevigende crèmes zorgen hierbij voor een versnelde werking.

 Welke lichaamsdelen hebben het beste resultaat

De bovenbenen, buik, billen, heupen, rug, bovenarmen, décolleté en bij toepassing in het gelaat heeft het ook een liftende werking.

Voor meer informatie:
Annemarie van Heezick
0228-319736

Boek hier

Voor informatie, prijzen en om direct een afspraak te maken

Comments are closed.