VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Kosmetiek a la carte 60 min

Aromatherapie van Guinot

 

Helende energie afkomstig uit het hart van planten.

De natuur produceert al meer dan 10.000 jaar medicijnen die de mensheid verzorgen, Guinot put uit dezelfde natuur om Essentiele Olien en Plantenconcentraten te maken voor de Aromatic behandeling, zodat uw huid haar natuurlijke schoonheid terugkrijgt. Essentiele Olien, gewonnen uit zonovergoten planten, brengen energie tot in de huid om die zon in de cellen te verspreiden. Ze bieden meer uitstraling aan de teint en verminderen direct de vermoeidheid van de huid.

Een waar moment van ontspanning en verzorging.

Zodra u de schoonheidssalon binnenkomt, nemen de geuren van de Essentiele Olien u mee op een heerlijke schoonheidsreis die rust en ontspanning brengt. Met deze unieke en persoonlijke methode worden de waardevolle effecten van de Essentiele Olien gekoppeld aan de massagetechnieken, waardoor uw huid nieuwe energie opneemt en het effect van de behandeling langer aanhoudt. Gedurden 45 minuten, geef uw gezicht en uw welzijnsgevoel over aan de deskundigheid van de schoonheidsspecialiste. Ze zal de behandeling afsluiten met een Aromatic Masker. Uw huid krijgt weer een natuurlijke stralende teint.

 

 

 

 

 

 

Een stralende mooie, nieuwe huid!

 

De opperhuid bestaat uit ongeveer 30 cellagen. De bovenste lagen, die vaak droog zijn, verminderen de uitstraling van het gezicht. Door “peelende”behandelingen toe te passen is het mogelijk deze doffe cellen met zachtheid te verwijderen en de uitstraling van nieuwe cellen tevoorschijn te halen. De fruitzuren van de Peel’In gel dringen tussen de dode huidcellen om de verbindingen tussen de cellen te verbreken, terwijl het Peel’Out schuim de dode cellen met zachtheid verwijdert. Aan het eind van de behandeling regenereert het CLARIMASQUE met pure vitamine C de elastische vezels, geeft de huid nieuwe uitstraling en vervaagt bruine vlekken.

Bestrijdt de celveroudering en bruine vlekken voor een jeugdige uitstraling
Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar uitstraling en haar elasticiteit en verschijnen er bruine vlekken. De opperhuid is bedekt met “droge cellen”, de celvernieuwing neemt af, de teint ziet er dof en verstikt uit. Een behandeling voor de nieuwe uitstraling, of liever een kuur van 3 behandeling om de huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden, maakt deze overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen. De celvernieuwing wordt versneld en u zult uw gezicht weer in een nieuw licht zien, jeugdiger en stralender.

Have your say