VITAL AGING SPECIALIST / HUIDSPECIALIST

Body Treatment L3 Laser

Body Treatment

Pascaud Body Treatment

De Pascaud Bodytreatment bestaat uit meerdere behandeltechnieken en is geschikt voor iedereen die de contouren van het lichaam wil verbeteren en enkele kilo’s wil afvallen.

Massage

In de behandeling wordt eerst een intensieve manuale massage uitgevoerd om het bindweefsel en vetweefsel los te maken en de doorbloeding te stimuleren.

Laser therapie

De Pascaudlite Laser is niet alleen geschikt om het gelaat te liften en verstevigen, ook voor het lichaam is het een perfecte techniek om de contouren te verbeteren. De Pascaudlite Laser pakt vetophopingen aan en zorgt ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft. Dit is nodig wanneer het volume (vet) afneemt om te voorkomen dat de huid slap wordt.

Mesotherapie

Met mesotherapie zijn we in staat om het vetweefsel af te breken. De vetcellen worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Ook de cellulitis wordt hiermee aangepakt. De bovenstaande technieken worden uitgevoerd in 1 behandelsessie, er zijn meerdere sessies nodig voor een goed en langdurig resultaat. Thuis kan er ook worden gewerkt aan het verbeteren van het lichaams contour. Voldoende beweging, water drinken en een juiste voeding helpen hier allemaal aan mee.

Recentelijk hebben we een nieuw voedingssupplement:

Slimming.
Dit zorgt voor een betere vetverbranding, stimuleert afvoer van afvalstoffen en vermindert vetophopingen. Daarbij is het een natuurlijke eetlust remmer.

De winter is ideaal om aan het lichaam te werken, zodat u volgend voorjaar het gewenste resultaat aan iedereen kunt laten zien.
Wilt u iets doen om een paar overtollige kilo’s kwijt te raken en de contouren van uw lichaam te verbeteren?

Kuur in overleg

Boek een intake/behandelplan

Boek hier

Voor informatie, prijzen en om direct een afspraak te maken

Comments are closed.